Souběžné rozhovory

Tato volba umožňuje otevřít s někým více než jeden rozhovor. Výchozí možnost je Ne. Zvolíte-li tuto možnost, bude možné mezi dvěma osobami otevřít pouze jeden rozhovor.

Povolení souběžných rozhovorů může vést ke zneužití: účastníka kurzu je možné „uštvat“ tím, že s ním ostatní otevřou velké množství nechtěných rozhovorů.

Rejstřík všech souborů nápovědy